VACATURE: Interim Recruiter, fulltime, 3 maanden, Utrecht regio

Tijdelijke recruitment expertise gezocht voor piekbehoefte instroom nieuw personeel. Durf jij de uitdaging aan?

Als Interim Recruiter Marketing/Operations ben je verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe medewerkers voor het werkveld Marketing en Operations. Jouw kennis van en ervaring met deze doelgroepen zorgt voor een continue instroom van met name hoog opgeleide, ervaren professionals. Je werkt intensief samen met HR, directie en managers van deze afdelingen. Je coördineert het wervingsproces van het uitzetten van een vacature tot en met de uiteindelijke plaatsing. De Interim Recruiter rapporteert aan de Recruitment Manager.

Wat verwachten we van jou?

 1. HBO/WO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Corporate Recruiter
 2. Gedegen hands-on kennis/ervaring met Marketing en Operations vacatures bij grote organisaties
 3. Je bent aantoonbaar succesvol in het in kaart brengen van de doelgroep en het toepassen van de juiste arbeidsmarktcommunicatie en acties om deze doelgroep te bereiken en te binden
 4. Veel ervaring met pro-actieve werving van deze doelgroep als met het opzetten van doelgerichte arbeidsmarktcommunicatie en marketing-acties

Interesse?

Wij willen graag kennis met je maken, dus laat wat van je horen! De selectieprocedure is in handen van Recruit2, specialisten in Recruitment. Neem hierover contact op met Jacco Valkenburg, Managing Consultant:

 • Reageer via Email: klik hier.
 • Solliciteer via LinkedIn: http://nl.linkedin.com/in/jacco. Geen LinkedIn profiel? Jammer maar dan heeft solliciteren geen zin.
 • Twilliciteer via Twitter: @jaccov (DM)
 • Stel een vraag via Facebook: http://www.facebook.com/jaccov
 • En bellen mag natuurlijk ook: 06-2825 7098

Status update: Ingevuld, open sollicitaties welkom

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens bestseller auteur van meerdere boeken over solliciteren en recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Jacco Valkenburg has 420 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Eén gedachte over “VACATURE: Interim Recruiter, fulltime, 3 maanden, Utrecht regio

 • 14/09/2010 om 10:36
  Permalink

  Helaas, deze functie is inmiddels ingevuld. Omdat een snelle reactie noodzakelijk is bij interim opdrachten komen we wel graag in contact met je. Dus aarzel niet om te reageren voor toekomstige vacatures op dit gebied.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.