Training Recruitment 2.0 via Recruiter University

Om concurrerend te blijven moeten organisaties nieuwe manieren zoeken om talent te vinden naast de bestaande vacaturebanken, advertenties en bemiddelingsbureaus. Immers de concurrentie via deze traditionele wervingskanalen is duur of het is lastig om je hier te onderscheiden. Bovendien zijn deze media meer gericht op de actieve kandidaten en negeert u hiermee de grotere pool van passieve kandidaten. Goed inzicht waar uw doelgroep zich (online) bevind is daarom onontbeerlijk om een goede mix van actieve en passieve kandidaten te verkrijgen.

Onderwerpen Social Media Recruitment 2.0 training:

  1. Introductie online sociale media
  2. Social Media en internet strategie
  3. Hoe vind ik personeel/opdrachten via LinkedIn? 10 manieren
  4. Luisteren (webcare) en online reputatie management met Twitter
  5. Adverteren en marketing via Hyves en Facebook
  6. Actief netwerken en markt in kaart brengen

Zoekt u verdieping op bovenstaande onderwerpen aangevuld met praktische oefeningen en trainingen dan is een workshop van tenminste een dagdeel noodzakelijk. Twee dagdelen zijn nodig om ook technieken voor het zoeken naar kandidaten te behandelen. Daarnaast zijn aparte trainingen en workshops ter verdieping op werven via LinkedIn of Twitter beschikbaar.

Doelgroep:
Corporate & Agency e-Recruiters, Researchers, HR/Recruitment Managers, Arbeidsmarktcommunicatie Managers & Specialisten, Marketing & Communicatie Managers.

[youtube width=”500″ height=”305″]http://www.youtube.com/watch?v=7wi-kndiAtc[/youtube]

Over Recruiter University

Recruiter University bied op maat gemaakte in-house presentaties, trainingen en workshops. Onze experts geven interactieve en pragmatische trainingen, presentaties en coaching sessies over effectieve recruitment strategieën. Zij presenteren de theorie en tonen hun praktijk ervaring door middel van actuele cases op uw eigen locatie. Met deze kennis en nieuwe ideeën geven we de tools om uw werkgeversmerk, de werving en het selectieproces structureel verder te ontwikkelen.

Voor meer informatie over deze recruitment 2.0 training kunt u contact opnemen met Jacco Valkenburg op via www.RecruiterUniversity.nl. Download hier de brochure van deze training.

NIEUW! Whitepaper Social Media Recruitment

Onze kennis en ervaring op het gebied van Social Media Recruitment strategie en aanpak hebben we sinds kort ook in een witboek van 60 pagina’s beschreven. Neem contact met ons op voor een social media bedrijfsadvies met bijbehorend exclusief exemplaar.

Over Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van 2 boeken over solliciteren en recruitment via LinkedIn. Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Reactie geven gesloten

Reactie geven gesloten. Je kunt niet reageren op dit artikel.