Creatief Curriculum Vitae ontwerp 9.0

De meeste CVs zijn standaard en saai. Toch zijn er velen die er creatieve en fraaie exemplaren ervan weten te maken. Zoals het CV van Eugene Isaac, een copywriter uit de USA:

Klik op de afbeelding om deze te vergoten. Deze serie van creatieve CV’s of bijzondere online profielen is terug te vinden onder de blog categorie “CV’s en profielen“.

Over Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van 2 boeken over solliciteren en recruitment via LinkedIn. Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

2 Comments

 1. rijk

  Ding ziet er in eerste opzicht best leuk uit. Maar het zogenaamde logo is verschrikkelijk!

  Als je beter gaat kijken: 1 vd belangrijkste dingen van een cover is goed beeld. Potloden met gummetje neigt toch meer naar illustrator dan naar tekstschrijver.
  Heel leuk gedacht professioneel te ogen met het kader rechtsnderin, maar een adressticker zit zelden op de cover. Die zit op de seal of banderol. Je vergist je met de barcode?

  De blurptekstjes zijn wel weer goed, maar dat mag ook wel als je je aanbiedt als editor…

 2. Anita

  @rijk

  In de VS is/was het heel gebruikelijk om in je High School en collegtijd potlood & gum te gebruiken. Heb ik ook gedaan. Een soort standaard-attribuut eigenlijk. Pennen heb ik tijdens mijn High-Schooltijd niet eens gezien op school. Dus heel gek is het niet voor een (Amerikaanse) tekstschrijver.
  Zelf zou ik liever tekst componeren op een toetsenbord, maar ik ben dan ook eerder praktisch dan romantisch 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *