Gratis whitepaper: Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Een aantal artikelen op Recruiting Roundtable Nederland zijn herschreven en gebundeld in whitepapers. Over Recruitment Process Outsourcing (RPO) is nog niet veel geschreven en dat is jammer want het kan een interessante oplossing zijn voor veel, kleine of grote, organisaties. In deze whitepaper wordt een korte introductie gegeven over RPO, de voor- en nadelen besproken en opties weergegeven.

Hier kun je de gratis Whitepaper – Recruitment Process Outsourcing downloaden of doorbladeren:

Over Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens bestseller auteur van meerdere boeken over solliciteren en recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *