Video: Recruitment dance

Ben je een Corporate Recruiter of P&O’er die regelmatig zaken doet met recruitmentbureaus? Dan geeft de volgende video een indruk van wat er gebeurt als er een kandidaat geplaatst wordt. Burearecruiters zullen zichzelf waarschijnlijk niet herkennen, maar wel een collega…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=KEB86zDoh1A]

PS. Volgende week, op donderdag 26 november 2009, wordt in Hotel Arena te Amsterdam “ The 3rd Recruitment Industry Dance Event” weer georganiseerd waar je jouw recruitment danspasjes kunt laten zien aan 800 liefhebbers.

Over Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, en een onafhankelijk recruitment expert, trainer en auteur. Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *