Creatieve vacature advertentie: Cleaning the slopes (11)

Wereldwijd zijn veel fraaie en creatieve recruitment advertenties te vinden. Ter inspiratie zal ik wekelijks een voorbeeld plaatsen op Recruiting Roundtable blog. De nadruk zal hier liggen op, nieuwe en oude, print advertenties of recruitment guerrilla acties in het buitenland.

Oproep: ik wil ook graag aandacht besteden aan nieuwe Nederlandse recruitment campagnes of guerrilla acties dus suggesties of sneak previews zijn zeer welkom!

Mountain Riders: Cleaning the slopes

Mountain Riders is een vereniging die sessies organiseert om de ski-hellingen schoon te maken na het ski-seizoen in Frankrijk. In deze advertentie van april 2009 wil men circa 2500 vrijwilligers rekruteren in 52 ski-gebieden.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Eén gedachte over “Creatieve vacature advertentie: Cleaning the slopes (11)

  • 22/10/2009 om 10:08
    Permalink

    Ik krijg de link op de voorgeschreven manier niet aan de praat. Bij deze. Interessant genoeg om te delen, en bij stil te staan. Over een 2 maanden ga ik weer los op de hellingen en dat moet zo blijven kunnen tot in lengte van dagen. #bewustwording

    Deze boodschap is pakkend met vleugje humor in foto 10 (skiend achter de Caddy). De juiste snaar.

    http://www.mountain-riders.org/_ramassage/index_en.php

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.