Creatieve recruitment advertentie (9)

Wereldwijd zijn veel fraaie en creatieve recruitment advertenties te vinden. Ter inspiratie zal ik wekelijks een voorbeeld plaatsen op Recruiting Roundtable blog. De nadruk zal hier liggen op, nieuwe en oude, print advertenties of recruitment guerrilla acties in het buitenland.

Ditmaal overigens geen recruitment campagne maar een imago-campagne. Deze 11 milljoen euro kostende ” Venez comme vous êtes ” (“Come as you are”) campagne voor McDonald’s Frankrijk uit maart 2009 is inclusief:
– Pre-campagne virale video’s,
– 4 video’s (45 seconden en 30 seconden in lengte),
– print advertenties
– 32.000 posters van 4×3 meter

McDonald’s: Come as you are

Klik 2x om de afbeelding te vergroten

Klik 2x om de afbeelding te vergroten

McDonaldsMCDonalds Come as you are (2)

[vodpod id=Groupvideo.3520107&w=270&h=216&fv=]

Over Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, en een onafhankelijk recruitment expert, trainer en auteur. Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *