Wekelijkse video: De zwakste schakel

Wekelijks plaats ik interessante of bijzondere recruitment video’s en presentaties uit binnen- en buitenland op Recruiting Roundtable. Ik zal hier weinig tekst/uitleg bij geven omdat ik ervan uit ga dat beelden meer zeggen dan 1000 woorden… Suggesties zijn zoals altijd zeer welkom.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NQmPcBNiN4w]

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, en een onafhankelijk recruitment expert, trainer en auteur. Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Jacco Valkenburg has 212 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.