Creatieve vacature advertentie (4)

Wereldwijd zijn veel fraaie en creatieve recruitment advertenties te vinden. Ter inspiratie zal ik wekelijks een voorbeeld plaatsen op Recruiting Roundtable blog. De nadruk zal hier liggen op, nieuwe en oude, print advertenties of recruitment guerrilla acties in het buitenland. Maar ik wil ook aandacht besteden aan nieuwe Nederlandse campagnes dus suggesties of sneak previews zijn zeer welkom!

De volgende outdoor recruitment campagne maakt goed gebruik van de eigen middelen, in dit geval schoolbussen. Op een humorvolle wijze probeert men de aandacht te trekken op de zijkant van de schoolbus.

Southland School Bus Driver Recruitment

Klik 2x op de afbeelding om deze te vergroten

Klik 2x op de afbeelding om deze te vergroten

Over Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, en een onafhankelijk recruitment expert, trainer en auteur. Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *